Nattuggla #1

Det är jag det. Men nu blir det iaf strax sängen, är jättetrött.
Sen har jag ont i huvudet också. Alltså inte som i huvudvärk utan det känns som att jag har ett extremt ömt blåmärke i typ nacken/bakhuvudet.. Det känns konstigt också.. Undrar vad det kan bero på :S Jag hoppas det går över till imorgon iaf..

Ryggen är lite bättre idag också, igår hade jag ju skitont men idag är det bara om jag rör mig hastigt på nåt sätt, speciellt med högerarmen elelr om jag rör huvudet hastigt så det är ingen fara. Är nog över till imorgon.

Jag var iväg en sväng till världens sötaste sjukling idag också och pysslade om lite och kikade på Färjan, lite kul. Sen gick jag hem och tankade kvällens avsnitt av Idol :)

Imorgon är det egentligen DBT igen, fattar inte hur denna vecka kunnat gå så snabbt?! Det känns som det bara är 2-3 dagar sen jag var där sist. Men jag kommer inte gå dit imorgon, jag känner mig inte i form för det och så har jag råkat dubbelboka mig och ska vara barnvakt.

I en av bloggarna jag brukar kika lite i ibland, eller ja hela tiden eftersom jag följer via bloggkoll, var det ett inlägg om en snubbe som hämnas på sin otrogna flickvän. Att vara otrogen är så sjukt fegt och korkat så det finns inte så jag tycker mest det är rätt åt henne men nånstans känner jag att det är lite synd om henne också..
Här finns sidan för den som vill se.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Steve

Det där är fake, hon är tydligen en känd porrstjärna.



Källa: http://www.pornbb.org/viewtopic.php?p=716860#716860

2008-10-07 @ 04:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0